Kiakadtak az edzők a Pokémon Go tervezett változásai miatt

2023. április 01.
44.4431
Advertisement
A Pokémon Go játékosok nem örülnek a Niantic április 6-án tervezett változtatásainak, miszerint felső határt hoznak a távoli rajtaütésekre, amivel naponta maximum öt raidben lehet részt venni és a Remote Raid Pass árát is emelik.

A fejlesztők március 30-án mutatták be a távoli portyák néhány jelentős változását, ennek értelmében a távoli raid-bérletek ára megemelkedik és a játékosok ezentúl csak napi öt raidben vehetnek részt. Egyesek szerint ezzel lényegében eltörlik a 2020-ban bevezetett távoli raid elérhetőségi funkciót.

A közösség arra is rámutatott, a fogyatékkal élőket és a vidéki területeken élőket közvetlenül érintik a változások, mivel ők távoli raid-kártyákat használtak a csatákhoz való csatlakozáshoz. Az egyszeri Remote Raid Pass ára 195 PokeCoinsra emelkedik, míg 525 PokeCoinsért csatlakozhatunk a háromcsomagos távoli raidekhez.

A Niantic nem tervezi, hogy visszavonja a távoli portyák módosításait, de a közösség reakciója miatt még visszaállíthatják az árakat és eltörölhetik a korlátot, hogy hány portyán vehetünk részt egy nap. A változások április 6-án, magyar idő szerint este 8-kor lépnének életbe.

3 hozzászólás

Chico

1 éve, 24 napja

Bencus86 írta:
Mindig kiakadnak mindenen. röhögő smiley Ez egy játék basszus...
Azért mert nekik már nem az. Rendesen pénzt csinálnak belőle, mentorálnak meg ilyen baromságok. Csak hát azt felejtik el, hogy ez nem az ő platformjuk, ez nem egy vállalkozás ami az övék...

válasz erre

Bencus86

1 éve, 24 napja

Mindig kiakadnak mindenen. röhögő smiley Ez egy játék basszus...

válasz erre

Ronalddo

1 éve, 25 napja

Már megint? A múltkor is ezért balhéztak.

válasz erre