Kiakadtak az edzők a Pokémon Go tervezett változásai miatt

2023. április 01.
43.6661
A Pokémon Go játékosok nem örülnek a Niantic április 6-án tervezett változtatásainak, miszerint felső határt hoznak a távoli rajtaütésekre, amivel naponta maximum öt raidben lehet részt venni és a Remote Raid Pass árát is emelik.

A fejlesztők március 30-án mutatták be a távoli portyák néhány jelentős változását, ennek értelmében a távoli raid-bérletek ára megemelkedik és a játékosok ezentúl csak napi öt raidben vehetnek részt. Egyesek szerint ezzel lényegében eltörlik a 2020-ban bevezetett távoli raid elérhetőségi funkciót.

A közösség arra is rámutatott, a fogyatékkal élőket és a vidéki területeken élőket közvetlenül érintik a változások, mivel ők távoli raid-kártyákat használtak a csatákhoz való csatlakozáshoz. Az egyszeri Remote Raid Pass ára 195 PokeCoinsra emelkedik, míg 525 PokeCoinsért csatlakozhatunk a háromcsomagos távoli raidekhez.

A Niantic nem tervezi, hogy visszavonja a távoli portyák módosításait, de a közösség reakciója miatt még visszaállíthatják az árakat és eltörölhetik a korlátot, hogy hány portyán vehetünk részt egy nap. A változások április 6-án, magyar idő szerint este 8-kor lépnének életbe.

3 hozzászólás

Chico

2 hónapja, 4 napja

Bencus86 írta:
Mindig kiakadnak mindenen. Ez egy játék basszus...
Azért mert nekik már nem az. Rendesen pénzt csinálnak belőle, mentorálnak meg ilyen baromságok. Csak hát azt felejtik el, hogy ez nem az ő platformjuk, ez nem egy vállalkozás ami az övék...

válasz erre

Bencus86

2 hónapja, 4 napja

Mindig kiakadnak mindenen. Ez egy játék basszus...

válasz erre

Ronalddo

2 hónapja, 5 napja

Már megint? A múltkor is ezért balhéztak.

válasz erre