Kiszivárgott hírek szerint új lények érkeznek a Pokémon Uniteba

2023. február 09.
52.8641
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Az év eleji pangás után a Pokémon Uniteban hatalmasat fordulhatnak a dolgok, egy megbízható szivárogtató még a hivatalos bejelentés előtt felfedett néhány újdonságot a játékból.

A Public Test Server egy olyan platform, ahol a Pokémon Unite kezdetben kiadja a bevezetés előtt álló lényeit és visszajelzéseket kap a játékosoktól. A szerveren most két pokémon is megjelent, Goodra és Lapras, így garantált, hogy ők hamarosan a MOBA-ba is bekerülnek. Az Eevee nevű felhasználón kívül több megbízható adatbányász is arról számolt be, hogy további pokémonok jönnek.

Köztük van Chandelure, Umbreon, Blaziken és Empoleon, a pletykált Zacianról pedig kiderült, hogy a Boss Rush mód utolsó ellensége lesz, nem pedig játszható karakter. Goodra és Lapras biztosnak vehető érkezése mellett arról is szóltak, hogy a jelenlegi pokémon-állomány statisztikáin is lesz néhány változtatás.

2 hozzászólás

bagszi

1 éve, 3 hónapja és 9 napja

Zacian nagyon is játszható karakter lesz, de igen a Boss Rush mód egyik főbossaként is meg fog jelenni. Sőt valszeg onnan lehet majd a karakter licenszt megszerezni.
Empoleonról meg Blazikenről nem hallottam, hogy jönne. Azon kívül, hogy sokan szeretnék.
Zacian - All Rounder
Lapras - Defender
Goodra - Defender
Chandelure - Attacker
Umbreon - Defender
amikről volt leak eddig.

válasz erre

Ronalddo

1 éve, 3 hónapja és 11 napja

Csak nem..... röhögő smiley nyelvnyújtó smiley

válasz erre