Komolyzenei koncerttel kedveskedik a rajongóknak a Genshin Impact

2022. szeptember 26.
4.1691
A HoYoverse elhozza nekünk hamarosan az animés kaland, a Genshin Impact emlékezetes zenei betéteit egy online koncert formájában, neves művészek és előadók is fellépnek majd az eseményen.

A HoYoverse stúdió másik animés alkotása, a Honkai Impact 3rd után úgy tűnik, hogy a Genshin Impact is egy élőzenés koncerttel fog kedveskedni a rajongóknak. A GENSHIN CONCERT 2022 : Melodies of an Endless Journey névre hallgató esemény most vasárnap, október 2-án kerül megrendezésre.

A komolyzenei koncerten a világhírű zeneszerző, Shiro Sagisu lép majd fel a Hollywood Chamber Orchestra zenekarral közösen, a koncerten pedig felcsendülnek majd a játék ismerős dallamai. Emellett érkezik hamarosan a Genshin Impact tizenharmadik albuma, amely a játék új területéről, a Sumeru esőerdőjéből származó zenéket tartalmaz majd.

A koncert 75 perces lesz majd, szimfonikus formában kelnek majd életre a játék különféle kultúráinak az ikonikus dallamai. A koncert október 2-án, délben kerül megrendezésre, a játék hivatalos YouTube csatornáján tudtok majd bekapcsolódni.Nézd nagyban ezt a videót!3 hozzászólás

GERGO626

2 hónapja, 4 napja

Már nagyon várom, a tavalyi is nagyon király volt ????.

válasz erre

fonemaker

2 hónapja, 4 napja

De nagy!

válasz erre

SamsungFan

2 hónapja, 5 napja

Az de király!

válasz erre