Advertisement

Kompenzációt kapnak a Marvel Snap játékosai

2022. december 05.
46.6451
A The Power of Cosmic frissítést követően egy hiba miatt a játékosok üres gyűjtői rejtekhelyeket és tartalékokat nyitottak ki, ezért a Second Dinner megkezdte a kompenzációt azoknak, akik szembesültek ezzel a hibával.
Advertisement

A Marvel Snap új kártyákat és egy Token boltot adott hozzá a legújabb verzióhoz, a játékosok izgatottak voltak, amikor a frissítés megjelenése után értesültek a token shop rendszerről, mivel az teljesen új volt számukra.

Nem sokkal a frissítés életbe lépése után észrevették, hogy a játékosok üres gyűjtői tárolókat és tartalékokat kaptak a ládák kinyitásakor. A játékosoknak jelképes jutalmakat kellett volna kapniuk a frissítés eredményeként, de ehelyett egy üres jutalmat láttak.

A fejlesztők azt állítják, hogy még nem azonosították ezt a hibát, de azonnal nekiláttak a javításnak, a fejlesztő cég a játékosoknak bizonyos kártérítést jelentett be. A játék két alternatív módot kínált, az első a 200 arany odaítélése minden Marvel Snap játékosnak.

A kompenzáció második formája az a lehetőség, hogy azok a játékosok, akik már felnyitották a ládákat és dobozokat és Boostereket szereztek, újra megtegyék, hogy megkapják a nekik ígért új és továbbfejlesztett jutalmat.

Advertisement
3 hozzászólás

Mordorer

2 hónapja, 6 napja

Ez is valami...

válasz erre

Chico

2 hónapja, 1 hete

Nem akarták hogy elsöpörje őket a népharag.

válasz erre

Ronalddo

2 hónapja, 1 hete

Korrekt.

válasz erre