Korlátozás jön a Fortnite natív iOS és macOS verziójába

2023. január 24.
54.0731
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
A Fortnite iOS-es és macOS-es verziója hamarosan még korlátozottabbá válik, ezek a kiadások nem teszik lehetővé a felhasználók számára a játékon belüli pénz, a V-Bucks elköltését, valamint csak a 18 év felettiek játszhatnak vele.

Az Epic Games az Apple-el folytatott jogi viszályának kezdete óta, még 2020 nyarán lehetővé tette, hogy azok a játékosok, akiknek a Fortnite az App Storeból való eltávolítása előtt telepítve volt a készülékén, tovább játszhasson. Az áruházból való eltávolítás miatt azonban az Epic nem frissítette a játék ezen verzióit, ami azt jelenti, hogy több mint két éve a Fortnite 13.40-es verziója fut.

Az összes játékmenetbeli változtatás, amit az Epic azóta a Fortniteon eszközölt, ami elég sok volt, valamint az összes új kozmetikum és szezonális bérlet, amit bevezettek, nem került át a natív iOS és macOS kiadásokra. A már említett korlátozások január 30-tól élnek, az Epic így indokolt:

Szeretnénk, ha játékunk minden verziója az Epic Online Services jelenlegi csomagját használná, beleértve a szülői felügyeletet, a vásárlási alapértelmezéseket és a szülői ellenőrző funkciókat. Az Apple és a Google Fortnitera vonatkozó korlátozásai miatt nem tudjuk frissíteni az alkalmazást ezeken a platformokon.


Az iOS-es és macOS-es játékosok az új verziókat is elérik egyébként, viszont csak a GeForce Now rendszeren keresztül.

3 hozzászólás

SamsungFan

1 éve, 3 hónapja és 27 napja

Androidos vagyok de már ezer éve nem játszottam én se vele...

válasz erre

Bencus86

1 éve, 3 hónapja és 27 napja

Gondolom mennyire meghatja őket. röhögő smiley

válasz erre

Tommy

1 éve, 3 hónapja és 27 napja

Nem mintha mozgatná az iOS játékosokat, elengedték aztán annyi.

válasz erre