Közös kollaborációba kezdett a Pokémon GO és az Amazon Prime

2022. augusztus 27.
20.8681
A Niantic kiterjesztett valóságban játszódó MMORPG-je és az Amazon Prime Gaming közös együttműködésbe kezdett, aminek a keretein belül rengeteg jutalom, játékbeli tevékenység fog érkezni a pokémonos játékba.
 

Azok a pokémon edzők, akik Prime tagsággal rendelkeznek, különféle bónusz tárgyakat és csomagokat zsákolhatnak majd be az elkövetkező hat hónap során. A Niantic emellett a kiválasztott amerikai egyetemeken különféle exkluzív találkozókat szervez a játék rajongói számára, ahol megoszthatják majd egymással tapasztalataikat.

A Prime tagsággal rendelkezőknek érdemes tehát résen lenni, kéthetente fognak érkezni a bónusz ajándékcsomagok, kiegészítők, amikhez ingyen hozzájuthatnak majd. Érdemes nyomon követni a játék hivatalos oldalát, amin folyamatosan látjuk majd az aktuálisan elérhető ajándékokat, bónusz csomagokat.

Pokelabdákat, játékbeli kiegészítőket, alapanyagokat, különféle ritka Pokémonokat is bezsebelhetünk majd, szóval megéri majd mindenképpen az a Prime tagság, ha eddig nem tettétetek volna meg, érdemes befizetni erre a pár hónapra.

2 hozzászólás

Mendez

1 hónapja, 3 napja

Na mivan, csökken a népszerűsége?

válasz erre

Ronalddo

1 hónapja, 3 napja

Semmivel nem tudnak rávenni hogy játszak vele.

válasz erre