Kung-fu mesterekké válhatunk a nemrég megjelent The Legend of Tianding-ben

2023. március 04.
4.4481
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Egy minőségi bunyós program debütált nemrégiben mobilokon The Legend of Tianding címmel, az oldalnézetes bunyós játékban a legendás tajvani Robin Hood figurát, Liao Tianding alakítjuk majd, akivel rengeteg összecsapásban lesz majd részünk.

A The Legend of Tianding című 2D-s verekedős játék az 1900-as évek Tajvanjára kalauzol el minket, amikor is a japán megszállás alatt lévő szigetet egy Liao Tianding nevezetű hős próbálta meg felszabadítani az elnyomás alól. A játékban a hős szerepét öltjük magunkra, utcai bunyókban veszünk részt, miközben borsot törünk a japán elnyomók orra alá.

A különféle kung-fu mozdulatok, jókor elsütött kombók fontos szerepet kapnak majd a harcok során, emellett különféle fegyvereket, kiegészítőket is kioldhatunk majd, az összegyűjthető talizmánokkal a hősünk statisztikáit tudjuk felturbózni.

Különféle bossok, animéket megidéző látványvilág, változatos játékmódok, Boss Rush Mode is vár ránk, a konzolok és a PC után pedig teljesen mobilokra szabott irányítást kapott a The Legend of Tianding. A játék jelenleg csupán az App Store kínálatában érhető el, 3.490 Ft-ért szerezhetjük be a narratív bunyós programot mobilokra.

Nézd nagyban ezt a videót!2 hozzászólás

Ronalddo

1 éve, 4 hónapja és 4 napja

Nem rossz így elsőre.

válasz erre

Chico

1 éve, 4 hónapja és 4 napja

Hát igen érdekesen néz ki mit ne mondjak. meglepett smiley

válasz erre