Kutatásokkal teli események jönnek a Pokémon Go-ba

2023. április 09.
46.4321
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Április a Pokémon Go rajongók számára igencsak izgalmas hónapnak ígérkezik, köszönhetően a rengeteg eseménynek, a Spring into Spring már zajlik, a Regieleki pedig néhány napon belül indul az Elite Raidekben.

Egy másik esemény is rajtol a jövő héten, A Mystic Hero címmel, ez április 13-17. között lesz és rengeteg, az evolúcióra összpontosító kutatási feladatot tartalmaz. Az esemény egy különleges kutatási történet, mely számos feladatot tartalmaz és amelyekben Blanche, a Team Mystic vezetője szerepel.

A kutatás jutalma egy Laprával való találkozás lesz, ne szalasszuk el, ugyanis ez az egyetlen módja annak, hogy megszerezzük a Pokémont ebben a szezonban. Ezen kívül lesz Field Research is, ami szintén a kutatáson és fejlődésen alapul, plusz a Timed Research-ben mindenki mágneses csalit kap.

Az edzők kétszeres XP-t kapnak a Pokémonok fejlesztéséért, a csalimodulok pedig három órán át tartanak majd. Van egy másik különleges kutatás, az An Everyday Hero, amely minden edző számára ingyenesen elérhető. Ez a tizedik évad teljes időtartama alatt tart, a küldetések alapja, hogy segítsünk Willow professzornak további titkokat felfedni.

2 hozzászólás

SamsungFan

1 éve, 3 hónapja és 9 napja

De Kia az aki még játszik vele? röhögő smiley

válasz erre

Bencus86

1 éve, 3 hónapja és 10 napja

Hát de cuki. röhögő smiley

válasz erre