Advertisement

Linea címmel egy érzelmes puzzle-kaland debütált nemrégiben mobilokon

2023. március 05.
23.6851
Az Infinity Games csapata egy vadiúj narratív puzzle játékot dobott a piacra Linea címmel, különféle karaktereknek kell segítenünk megoldani a különböző puzzle-feladványokat, miközben érzelmes és szívbemarkoló történetek tárulnak majd elénk.
Advertisement

A nemrég megjelent Linea nem csak az egyedi látványvilága miatt tűnhet ki a hasonló narratív programok tengeréből, a puzzle-kaland egyszerre ötvözi a feladványok megoldását és a történetmesélést. A játékban különféle karakterek történeteit ismerhetjük meg, minden egyes megoldott kirakós egy új dialógust vagy egy új sztoriszálat old majd fel a játékban, a történetek során pedig a szerelem, a veszteség és az elmúlás témái kerülnek előtérbe.

Idővel természetesen egyre nehezebb lesz a dolgunk, a fény útját követve kell majd összekötnünk a különféle puzzle elemeket. A sztori kirakósa mellett szentjánosbogarakat is gyűjthetünk, amikért cserébe különféle fényképeket kapunk, amik további részleteket árulnak el a karakterek életéről. A Linea teljesen ingyenesen elérhető a Google Play Áruházban és az App Store-on, az érzelmes történek szerelmeseinek mindenképpen ajánlott!

Advertisement
2 hozzászólás

Mendez

3 hete és 4 napja

Már szedem is, remélem nincs rommá tömve reklámmal.

válasz erre

Bencus86

3 hete és 4 napja

Bírom az ilyen megvalósítást, nekem bejön.

válasz erre