Advertisement

Madness/Endless címmel egy pixelgrafikus horror debütált mobilokon

2023. január 28.
4.1821
A Poke the Ant csapata egy igencsak véres és kihívásokban gazdag izometrikus akció-kalandot dobott nemrégiben a piacra, a Madness/Endless a rémisztő horrorelemek mellett tömény akcióval és naturalista látványvilággal várja a játékosokat.
Advertisement

A Madness/Endless egy nem túl bíztató jövőt vázol fel, a világot különféle vérszomjas szörnyek uralják, a kevés túlélő egyikeként a mi feladatunk a Hírnök Pengéje névre hallgató fegyverünkkel rendet tenni. A különféle roguelike elemek ezúttal is visszaköszönnek, random generált pályákon kell magunkat végigküzdenünk, a harcok során a különféle kombókon lesz a hangsúly.

Pixelart látványvilág, számos kioldható képesség vár ránk, a különféle játékmódok, mint pl. az Endless Mode pedig kellő kihívást tartogatnak a számunkra. A sztori két lehetséges végkimenetelt kapott, a harcok során pedig számos legyőzendő boss, valamint különféle képességekkel rendelkező ellenféltípus tör majd az életünkre.

A Madness/Endless már elérhető a Google Play Áruházban és az App Store-on, az Androidos rendszereken 1.599 Ft-ért, iOS-re pedig 1.690 Ft-ért tudjuk beszerezni a horrorisztikus élményt és pörgős akciókat kínáló roguelike kalandot.

Nézd nagyban ezt a videót!Advertisement
3 hozzászólás

SamsungFan

2 hónapja, 6 napja

Hát ijesztőnek nem ijesztő, de jópofa!

válasz erre

Mendez

2 hónapja, 6 napja

Nem tűnik túl könnyűnek! Jöhet!

válasz erre

Ronalddo

2 hónapja, 1 hete

Iszonyat hangulatos nekem nagyon bejön.

válasz erre