Magyar nyelven érkezett meg mobilokra a Farming Simulator 20

2019. december 05.
21.2921
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Ha van megfelelő, azaz kompatibilis okostelefonunk hozzá, akkor már az App Store és a Google Play kínálatából is beszerezhetjük magunknak a gazdálkodós szimulátorok legújabb generációját, avagy a Farming Simulator 20-at.

A népszerű sorozat ismét magasabbra emelte a mércét, hiszen több mint 100 valóban létező mezőgazdasági járművet vehetünk irányításunk alá, miközben kipróbálhatjuk magunkat számos növény termesztésében, sőt az állattenyésztésben is, miközben a sorozatban most először lehetnek saját lovaink, akiknek a nyergébe egyaránt felpattanhatunk.

Mivel prémium kategóriás címként érkezett, ezért természetesen minden platformra fizetnünk kell a Farming Simulator 20-ért, cserébe viszont valóban hihetetlen mennyiségű és minőségű élmények várnak majd ránk, méghozzá kiemelendő, hogy teljes magyar nyelvű lokalizáció társaságában.

Nézd nagyban ezt a videót!App Store és a Google Play kínálatából is beszerezhetjük magunknak a gazdálkodós szimulátorok legújabb generációját, avagy a Farming Simulator 20-at.'>
4 hozzászólás

Ronalddo

4 éve, 10 hónapja és 27 napja

Ez így űbermenő! meglepett smiley

válasz erre

Mendez

4 éve, 10 hónapja és 27 napja

És a játékhoz képest az ára is korrekt. Nagyon komoly. mosolygó smiley

válasz erre

Tommy

4 éve, 10 hónapja és 27 napja

Mekkora jófejség már! mosolygó smiley

válasz erre

ferencziakos

4 éve, 10 hónapja és 27 napja

Wooooow mekkora királyság! meglepett smiley Ez nagyon korrekt, mert PC-n oké, de mobilra ritka.

válasz erre