Magyarországon is elrajtolt a Google Stadia

2020. december 07.
91.1911
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Hivatalosan is elrajtolt Magyarország területén a Google saját fejlesztésű streaming platformja, mely Stadia név alatt már sokat hallatott magáról, mostantól azonban már végre a hazai játékosok is kipróbálhatják sajátosságait.

A kérdéses platform segítségével lehetőségünk nyílik olyan játékokat élvezni szinte bárhol és bármikor - megfelelő internetsebesség esetén -, mint a Doom Eternal vagy a Destiny 2, és ehhez nem is kell más, csak egy Gmail postafiók, amivel indulhatunk egy Stadia tagságért, amiből kétfélét is elérhetnek itthon az érdeklődők.

Az ingyenes tagság 1080p-s felbontást és 60fps-t kínál nekünk, és bár a Destiny 2: New Light ingyenes lesz, azonban a további játékokért fizetnünk kell. Ezzel szemben a Stadia Pro tagság 2990 forintba kerül havonta, de ezért cserébe ingyen játékok sokasága, a 60fps mellé 4K felbontás és HDR vár majd ránk, méghozzá exkluzív leárazások és egyebek mellett.

Jó hír, hogy a Google Stadiát le is teszteltük nektek, így lehetőségünk nyílt konkrétan elmondani nektek az első tapasztalatainkat a rendszerről.
2 hozzászólás

fonemaker

3 éve, 7 hónapja és 25 napja

Már jön is! mosolygó smiley

válasz erre

Tommy

3 éve, 7 hónapja és 25 napja

Vártam már nagyon, de tartottam attól hogy nem lesz tökéletes. A teszteket olvasva, vannak még azért problémák.

válasz erre