Már Androidon is gyűjthetjük az ereklyéket a Dale Hardshovel HD mobiljátékban

2016. november 17.
6.8501
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Miután PC-re, Mac-re és Linux-ra is elérhetővé vált, a phime studio munkatársai a Google Play kínálatába egyaránt felküldték egyik legsikeresebb puzzlerjüket, avagy a Dale Hardshovel HD-t amely így mobiljátékként végre letölthetővé vált Androidos készülékekre.

A Dale Hardshovel HD a régészek világába repít el minket, lévén betöltésével ókori útvesztőkben kell csontvázakat, ereklyéket, ékszereket és egyebeket tologatnunk a Bejeweled-játékok mintájára, de amint az alábbi gameplay felvételen is látható, a készítők alaposan megfűszerezték némi extrával az alapokat, így emeletes pályák, platformok, teleportok, kapcsolók, mozgó elemek, mágnesek és egyebek nehezítik a dolgunkat.

A Dale Hardshovel HD több mint 100 kihívást nyújtó feladványt, színes pályákat, nyugtató zenét és achievementeket is garantál a játékosok számára, akik teljesen ingyen letölthetik maguknak a végeredményt.

Nézd nagyban ezt a videót!Google Play kínálatába egyaránt felküldték egyik legsikeresebb puzzlerjüket, avagy a Dale Hardshovel HD-t amely így mobiljátékként végre letölthetővé vált Androidos készülékekre.'>
nincs még hozzászólás