Már Androidon is játszható az eredeti Shadow Warrior!

2017. május 23.
8.2651
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Ha te sem tegnap kezdted az ipart, ezáltal már 20 évvel ezelőtt is a videojáték volt az egyik kedvenc elfoglaltságod, akkor a manapság újra aranykorát élő Shadow Warrior neve bizonyára neked sem ismeretlen.

Ha most felcsillant a szemed, akkor engedd meg, hogy tovább fokozzuk ezt az érzelmi hullámvasutat, lévén a Devolver Digital bejelentette, hogy mintegy négy évvel a Steames változat után Androidra is elérhetővé tették végre a Shadow Warrior Classic Redux című legendás FPS-t, amit ugyanolyan élmények és tartalom társaságában élhetünk át, mint egykoron még MS-DOS alatt PC-n.

Bár persze a feldolgozás egy kicsit szebb grafikával kecsegtet, hovatovább támogatja az érintőképernyőn felül a kontrollereket is, ha pedig ez még mindig nem lenne elég meggyőző, akkor hozzátennénk, hogy a két masszív kiegészítőt egyaránt beletették a csomagba a készítők.

Aki esetleg nem tudná, a Shadow Warrior egy klasszikus PC-s FPS, amelyben Lo Wang irányításával félelmetes szörnyek ellen vehettük át az irányítást, méghozzá a legkülönfélébb fegyverekkel, köztük egy japán karddal is. A játék 1090 forintért került fel a Play Áruházba, de átmenetileg 349 forintért tölthető!

Nézd nagyban ezt a videót!nincs még hozzászólás