Advertisement

Már Androidon is tanulhatunk nyelveket a Lingo Legend játékkal

2022. november 29.
50.7431
Bejelentették a Lingo Legend fantasy RPG Androidos bevezetését, miután az év elején már megjelent iOS-en, a játékot a nyelvtanulóknak szánták, és a Games4Change Legjobb Tanulási Játék elismeréssel büszkélkedhet.
Advertisement

A Lingo Legend Android-kiadása egy jelentős frissítéssel és egy új játékmóddal is kedveskedik a játékosoknak, akik felszerelést készíthetnek, sőt testreszabható avatarként is játszhatnak ebben az egyedülálló kártyákkal küzdő RPG-ben.

Ha még nem ismered a játékot: a Lingo Legend segítségével kártyák húzásával összeállíthatod a tökéletes paklit és harcolhatsz a szörnyekkel. Mindeközben nyelvi kihívásokkal szembesülsz, amíg megtalálod a legjobb stratégiát az ellenségek leküzdésére.

Darien Morris, a Hyperthought Games társalapítója és vezérigazgatója a következőket mondta:

Most, hogy a játék minden mobileszközön elérhető, már nagyon várjuk, hogy a Lingo Legend világára építhessünk. Sokat tartogatunk a játékélmény javításához azáltal, hogy több lehetőséget biztosítunk a többi játékossal való interakcióra, a világ nagyobb részét nyitjuk meg felfedezésre és új módszereket építünk be a tanulás alkalmazására a jelenleg elérhető lehetőségen túl.


A nyelvtanulós RPG tehát már letölthető a Google Play Áruházból ide kattintva, az iOS App Storeból pedig itt.

Advertisement
1 hozzászólás

peter97

2 hónapja, 1 hete és 5 napja

Ez egy jó módja a tanulásnak.

válasz erre