Advertisement

Már egymillióan regisztráltak elő az Eversoulra

2022. december 13.
46.2651
A Kakao Games és a Nine Ark hétfőn bejelentette, hogy az Eversoul 1 millió előzetes regisztrációt szerzett, mindössze egy héttel a globális nyitás után, ennek alkalmából a játékosok számos exkluzív előregisztrációs jutalmat kapnak, amint a játék elindul.
Advertisement

Az Eversoul globális előregisztrációja november 29-én nyílt meg és bár az új mobilcím iránti érdeklődés és várakozások folyamatosan emelkednek, a piacra dobás előtti végső ellenőrzések továbbra is kiemelt prioritást élveznek.

A mobil RPG egy vibráló fantáziavilágban játszódik, ahol a játékosok a "Megváltó" szerepét öltik magukra, akit entitások hívtak meg, hogy segítsen legyőzni a betolakodó ellenségeket és végül megmenteni a világukat.

A játékban egy egyedülálló kapcsolati rendszer is megtalálható, amelyben kommunikáción és különféle interakciókon keresztül megerősíthetjük a kapcsolatainkat az összegyűjtött lelkekkel.

Az Eversoulra való előzetes regisztráció világszerte folytatódik Észak-Amerikában, Európában, Dél-Koreában, Tajvanon és más régiókban. A játékosok a hivatalos globális bevezetésig előregisztrálhatnak a Google Play Áruházban és az App Storeban.

Advertisement
3 hozzászólás

SamsungFan

1 hónapja, 3 hete és 5 napja

Még gombócból is sok!

válasz erre

Chico

1 hónapja, 3 hete és 6 napja

Jó volt az ajánlat, sokan rákattantak.

válasz erre

Mendez

1 hónapja, 3 hete és 6 napja

Brutális eredmény!

válasz erre