Már elérhető Androidon a sci-fi űrhajós shooter, a Rigid Force Redux

2022. szeptember 22.
4.3281
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
A Headup és a Com8com1 Software közös shot'em up űrhajó játéka, a Rigid Force Redux konzolok és PC után végre mobilokon is landolt, Androidos eszközökön már elérhető a pörgős űrcsatákat ígérő lövöldözős program.

A Rigid Force Redux PC, PlayStation 4, Xbox One és Nintendo Switch konzolok után végre valahára mobilokon is elérhető, ütős synthwave dallamok, egyedi, kézzel meganimál 3D-s modellek és változatos helyszínek várnak majd ránk.

A játék során az UPFF (United Planet Freedom Forces) nevű katonai űrszervezet tagjaként a különféle bolygókat kell megvédenünk az alienek inváziójától, a csillagok között pedig Alfa, a PSYE mesterséges fedélzeti intelligenciája lesz az útitársunk. Változatos ellenfelek, bossok, kihívásokkal teli Arcade és Boss Rush játékmódok és egy globális ranglista vár majd ránk.

Űrhajónkat számos fegyverrendszerrel, kiegészítővel és úgynevezett erőszilánkokkal szerelhetjük majd fel, amik pusztító tűzerőt biztosítanak majd nekünk a harcokban. A Rigid Force Redux már elérhető Androidos eszközökön, megtalálható a Google Play áruházban, további jó hír, hogy a mobilos változat kontrollertámogatást is kapott, szóval minden adott egy pörgős űrcsatához.



Nézd nagyban ezt a videót!



4 hozzászólás

SamsungFan

1 éve, 7 hónapja és 20 napja

Rohadt jó lett!

válasz erre

Chico

1 éve, 7 hónapja és 20 napja

Végre egy korrekt árazású játék! Már szedem is.

válasz erre

fonemaker

1 éve, 7 hónapja és 20 napja

Ennyiért tökéletes! mosolygó smiley

válasz erre

Mendez

1 éve, 7 hónapja és 21 napja

Igen bejövős game, a régi időket idézi csak sokkal szebb. mosolygó smiley

válasz erre