Már elérhető az Apple Arcade platformon a Horizon Chase 2

2022. szeptember 09.
4.6031
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Az AQUIRIS autós arcade szériájának, a Horizon Chase sorozatnak a következő része, a Horizon Chase 2 a mai naptól elérhető az Apple Arcade platformján, rengeteg újdonsággal, vadiúj verdákkal és játékmódokkal várja a játékosokat.
 

A Horizon Chase 2 végre megérkezett, a sorozat hagyományait követve a klasszikus, kilencvenes évek árkád versenyzős játékainak a hangulatát idézi meg, mindezt megújult köntösbe csomagolva, új tartalmakkal kibővítve.

A barátainkkal közösen már neki is állhatunk a versenyzésnek, a különféle online multiplayer játékmódok a mai naptól már rendelkezésünkre állnak. Egy változatos, 3D-s világban tehetjük magunkat próbára, több mint 50 részletesen kidolgozott pálya és rengeteg új verda érkezett, amiket szabadon testreszabhatunk a garázsban.

Az irányításra sem lesz gondunk, a fejlesztők igyekeztek mindent leegyszerűsíteni, hogy csak a száguldozásra kelljen koncentrálnunk, a reflexeinket és a reakcióidőnket teszi majd próbára a játék. Az iOS-es rendszereken már bele is vethetjük magunkat a mai naptól a különféle versenyekbe, a tervek szerint jövőre konzolokra és PC-re is ellátogat az autós program.Nézd nagyban ezt a videót!5 hozzászólás

Chico

1 éve, 1 hónapja és 23 napja

Hát ezzel elleszek hétvégén.

válasz erre

Tommy

1 éve, 1 hónapja és 23 napja

Rommá fogom játszani!

válasz erre

SamsungFan

1 éve, 1 hónapja és 23 napja

Tolnám én is....

válasz erre

peter97

1 éve, 1 hónapja és 24 napja

Király hogy megjött még hétvége előtt, jó program lesz!

válasz erre

fonemaker

1 éve, 1 hónapja és 24 napja

Már szedem is! Nagyon vártam!

válasz erre