Advertisement

Már elérhető mobilokon a Diablo-szerű RPG, az Undecember

2022. október 13.
4.8461
Véget ért a hosszú ideje tartó várakozás, a Line Games globálisan is elérhetővé tette mindenhol az Undecembert, a sötét hangulatú hack & slash szerepjáték már hivatalosan is elérhető mobilokon és PC-n.
 

Sokan próbálkoztak már a Blizzard legendás ARPG játéka, a Diablo nyomdokaiba lépni, az Undecember a következő ilyen versenyző. A játék egy dark-fantasy környezetben játszódik, a történet szerint Traum világát 12 isten teremtette, a látszólagos békét pedig egy felemelkedő démon, Serpens zavarta meg, aki különféle szörnyeket szabadított a fantasy világra.

A sztori során a régi istenek által hátrahagyott rúnákat szedjük majd össze, miközben tápoljuk a karakterünket. Az Undecember érdekessége, hogy nem leszünk osztályokhoz kötve, a rúnákkal és a kioldható felszerelésekkel teljesen egyedi karaktereket hozhatunk létre, Több száz képesség, fejlesztések és egy tonnányi felszerelés érhető el a játékban.

Az Undecember már elérhető Androidon, iOS eszközökön és PC-n. Számos játékmód, PvE raidek, sztorikampány és felfedezésre váró dungeon érhető el a játékban, ami már letölthető a Google Play Áruházból, App Store-ból és Steamről.

Nézd nagyban ezt a videót!3 hozzászólás

peter97

3 hónapja, 3 hete és 5 napja

Bakker ez is most jelenik meg! Túl sok a jó game!

válasz erre

SamsungFan

3 hónapja, 3 hete és 5 napja

Nagyon ígéretes, beleteszek pár órát, remélem nem lesz csalódás.

válasz erre

fonemaker

3 hónapja, 3 hete és 5 napja

Ma este neki esek, rohadtul vártam már!

válasz erre