Már elérhető mobilokon a gyűjtögetős kártyajáték, a Marvel Snap

2022. október 19.
4.5821
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
A Nuverse szuperhősös kártyajátéka, a Marvel Snap már globálisan is elérhető mobilokon és PC-n, a fejlesztők pedig stílusosan a SHIELD vezetőjével, Nick Fury karakterével a főszerepben hoztak el nekünk egy friss előzetest.

A trailerben Fury az eddigi legfélelmetesebb ellenségével néz szembe: a HR-osztállyal. Viccet félretéve, a Marveles-poénokra építő előzetessel harangozták be a készítők a Marvel Snap-et, ami már globálisan is elérhető PC-n, Android és iOS rendszereken.

A játékban több mint 1000 kártyavariáció érhető el, a hatkörös, PvP orientált meccsek során Marvel hősök és gonosztevők népes csapatából állítjuk majd össze a paklinkat a kézzel rajzolt, egyedileg meganimált kártyákból.

A projekt mögött a Blizzard népszerű kártyás programjának, a Hearthstone-nak a volt fejlesztői állnak, akik egy érdekes "SNAP" mechanikával próbálják meg feldobni a megszokott kártyajátékos elemeket. A Marvel Snap PC-n korai hozzáférésben érhető el, mobilokon pedig a Google Play Áruházból és App Store-ból tudjátok letölteni a kártyajátékot.

Nézd nagyban ezt a videót!





3 hozzászólás

Bencus86

1 éve, 7 hónapja és 15 napja

De kár hogy kártya ez is. szomorú smiley Rohadt sok van ezekből.

válasz erre

fonemaker

1 éve, 7 hónapja és 15 napja

De****.

válasz erre

Ronalddo

1 éve, 7 hónapja és 15 napja

Jaj ne, kártyajáték.

válasz erre