Már elérhető mobilokon az intergalaktikus RPG, a Space Leaper: Cocoon

2022. augusztus 18.
4.0971
A Damo Games bájos űrmacskákat és színes cyberpunk látványvilágot felvonultató szerepjátéka, a Space Leaper: Cocoon már elérhető mobilokon, a fejlesztők pedig rengeteg jutalommal készültek nekünk.
 

Közel egymillió játékos adott bizalmat az intergalaktikus RPG-nek, a készítők pedig a megjelenést követően nem győznek hálálkodni. A "2THEMOON" kódot használva különféle játékbeli alapanyagok, 100 gyémánt és két részecsketabletta üti majd a markunkat. Az előregisztrált játékosok emellett Leaper Coinokat és különféle játékbeli tárgyakat vághatnak zsebre.

A sztori szerint 3242-ben, egy világszintű kataklizmát követően az emberiség a Cocoon névre hallgató űrhajóval barangolja be éppen a végtelen űrt. Az intergalaktikus, procedurálisan generált kaland során különféle bájos lényeket, Leaperseket toborzunk majd a csapatunkba, akikkel oldalnézetes harcokban kell majd bizonyítanunk.

Élénk, vibráló színekben tobzódó pixel-art látványvilág, bájos, animés karakterek, pörgős harcok és rengeteg tennivaló vár majd ránk a Space Leaper: Cocoon-ban, a játék Android és iOS-es eszközökön már ingyenesen letölthető. Érdemes már most, a megjelenést követően belevágni, hiszen a rengeteg jutalom mellett egy felejthetetlen intergalaktikus kalandban lesz majd részünk.Nézd nagyban ezt a videót!2 hozzászólás

Chico

1 hónapja, 1 hete és 5 napja

Na lássuk is!

válasz erre

peter97

1 hónapja, 1 hete és 5 napja

Ez de rohadt jó!

válasz erre