Már elérhető mobilokon a narratív roguelike kaland, a Desta: The Memories Between

2022. szeptember 28.
4.2751
A Desta: The Memories Between egy érdekes narratív "labdajáték", ami a körökre osztott harcokat rougelike elemekkel dobja fel, a Netflix előfizetők pedig már tehetnek is vele egy ingyenes próbát.

A játék nemcsak az egyedi, színes látványvilágával tűnik ki a hasonszőrű narratív címek közül, a sztorira is érdemes lesz figyelni, ami az identitáskeresésre, a felnőtté válásra és a barátságokra/kapcsolatokra koncentrál. A játék során a nembináris főhős, Desta múltjának a darabjait rakjuk majd össze, miközben egy szürreális álomvilágban fogunk kalandozni.

Különféle labdajátékokat játszva teljesíthetjük az adott szintet, miközben új képességeket oldunk fel a főhősünk számára. Utunk során színes egyéniségekkel találkozunk, miközben a körökre osztott harcok során trükkös dobásokat is végrehajthatunk majd.

Jó hír, hogy a Desta: The Memories Between a Netflixes előfizetők számára ingyenesen elérhető, emellett Google Play áruházból és App Store-ból is letölthetjük a narratív programot, ami hamarosan PC-re és konzolokra is ellátogat.Nézd nagyban ezt a videót!4 hozzászólás

Ronalddo

2 hónapja, 3 napja

Az egy rohadt jó game!

válasz erre

Bencus86

2 hónapja, 3 napja

Már kapom is lefele!

válasz erre

Chico

2 hónapja, 3 napja

Tök jó hogy ebbe is így beszállt a Netflix. Az elején csak ilyen himihumi játékok voltak, de most már elég komoly cuccokat is behoznak!

válasz erre

SamsungFan

2 hónapja, 3 napja

Nagyon igényes játék!

válasz erre