Már előrendelhető az App Store-ban a Call of Duty: Warzone Mobile

2022. november 17.
4.4591
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Jó hírünk van a mobilos CoD-rajongók számára, a mobilos battle royale epizód, a Call of Duty: Warzone Mobile már előrendelhető az iOS eszközökön is, emellett azt is megtudtuk, hogy mikor debütál majd mobilokon a lövöldözős program.

A sikeres Androidos előregisztráció után a Call of Duty: Warzone Mobile már az App Store-ban is előrendelhetővé vált. A nagy testvér, a Call of Duty: Warzone 2.0 mellett a mobilos epizód számos újdonsággal, 120 fős meccsekkel, változatos fegyverarzenállal, lodautokkal és a nagytesó Verdansk térképével fog érkezni.

A nagygépes verzióból ismerős operátorokat mobilokra szabott irányítással vezetgethetjük majd a különféle pályákon, az App Store-ban előrendelő játékosok pedig értékes jutalmakban részesülnek majd a megjelenés napján.

Az M4-Archfield, az X12-Prince of Hell fegyvereket és a Ghost Condemned operátort húzhatják majd be a megjelenést követően. A launch-ra még egy kicsit várni kell, a Call of Duty: Warzone Mobile majd csak 2023 május 15-én érkezik mobilokra, a Google Play Áruház mellett az App Store-ban már elő is rendelhetitek a játékot.

Nézd nagyban ezt a videót!



3 hozzászólás

Chico

1 éve, 5 hónapja és 21 napja

Nem kapkodták el. röhögő smiley

válasz erre

Ronalddo

1 éve, 5 hónapja és 21 napja

Jó sokat kellett rá várni iOS-en! meglepett smiley

válasz erre

SamsungFan

1 éve, 5 hónapja és 21 napja

Yessssss, de várom már! mosolygó smiley Remélem jó lesz.

válasz erre