Már letölthető iOS-re a Game of Thrones Beyond the Wall

2020. március 27.
9.1231
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
A Behaviour Interactive bejelentette, hogy már szabadon letölthető az App Store kínálatából a legújabb Trónok harca mobiljáték, mely Game of Thrones Beyond the Wall címmel a taktikai stratégiák sajátosságaira épül fel.

A játék Androidra április 3-án érkezik a jelenlegi információk szerint, ellenben iOS-en már mindenki teljesen szabadon élvezheti a televíziós sorozat előtt mintegy 48 esztendővel játszódó kalandot, mely leginkább a Fekete várba és a Falra kalauzol majd minket, ahol több ismert karakter társaságában csatlakozhatunk az Éjszakai őrség legnagyobb küzdelmeihez.

A Game of Thrones Beyond the Wall teljesen szabadon letölthető mindenkinek, a játékmenet tekintetében pedig olyan alkotásokat juttathat eszünkbe, mint az XCOM, hiszen az egész alapját a körökre osztott taktikus küzdelmek, a folyamatos karaktergyűjtés és a fejlesztések adják.

Nézd nagyban ezt a videót!



App Store kínálatából a legújabb Trónok harca mobiljáték, mely Game of Thrones Beyond the Wall címmel a taktikai stratégiák sajátosságaira épül fel.'>
3 hozzászólás

Bencus86

4 éve, 4 hónapja és 6 napja

Hát ez a körökre osztott dolog továbbra sem győzött meg, de teszek azért egy próbát...

válasz erre

Gólem

4 éve, 4 hónapja és 6 napja

Nem lett rossz! mosolygó smiley

válasz erre

fonemaker

4 éve, 4 hónapja és 6 napja

Nem néztem a sorozatot és ez sem nagyon tetszik.

válasz erre