Még a nyár vége előtt megjelenhet a körökre osztott RPG, a Queen's Wish 2: The Tormentor

2022. augusztus 02.
1.1271
A körökre osztott birodalomépítős fantasy RPG, a Queen's Wish 2: The Tormentor fejlesztője, a Spideweb Software bejelentette végre a játék megjelenési dátumát, idén augusztusban érkezik a Queen's Wish sorozat legújabb része.
 

A Queen's Wish 2 egy körökre osztott, stratégiai játék, amiben hatalmas erődöket, kastélyokat, titkos kazamatákat kalandozhatunk majd be kedvünkre. A játék egy klasszikus nyolcvanas évekbeli RPG program, a hőseink csapatát különféle felszerelésekkel láthatjuk majd el, skillek, perkek és képességek széles választéka áll majd rendelkezésünkre, emellett a birodalmunkat is menedzselhetjük, különféle erődöket, kastélyokat is felhúzhatunk majd.

Érdekesség, hogy a játék sztorija a döntéseink szerint alakul majd, több lehetséges végkimenetele is lesz a történetnek. A történet szerint Haven királynő gyermekeként elindulunk gyógymódot keresni anyánk kórságára. Az utazásunk során egy kétségbeesett hatalmi harc kellős közepén találjuk majd magunkat, mivel egy lázadás kezd kibontakozni a birodalomban, amire valamiféle megoldást kell majd találnunk.

A Queens Wish 2: The Tormentor hivatalosan augusztus 24-én fog megjelenni PC-n, Mac-en és iOS-es eszközökön. Androidos verzió nem lesz elérhető a játékhoz, mivel a Queen's Wish 2: The Tormentor egy kicsi indie csapat munkája, nekik pedig végesek az erőforrásaik sajnos.

Nézd nagyban ezt a videót!3 hozzászólás

Ronalddo

1 hete és 2 napja

Kár hogy körökre osztott.

válasz erre

Bencus86

1 hete és 2 napja

Kíváncsi leszek rá, mondjuk jobban örülnék ha nem körökre osztott lenne, de hát nem kívánságműsor ugye.

válasz erre

fonemaker

1 hete és 2 napja

Nálam elég várós helyen van!

válasz erre