Mega Mewtwo X-szel és új játékmóddal ünnepli második évfordulóját a Pokémon Unite

2023. július 22.
34.1561
Tavaly a TiMi Studio egy elég komoly első évfordulós ünnepséget rendezett a Pokémon Unite számára, egy hatalmas eseményt, amely két akciódús szakaszon át tartott, ezt Mew vezette, a második főszereplője pedig Mewtwo lesz.

A Pokémon Unite második évfordulójának ünnepléséhez csatlakozik az egyik legerősebb Pokémon, Mewtwo, ráadásul létrehozhatjuk Mega Mewtwo X-szet, egy szupererős karaktert, aki gyors egymásutánban képes támadni az ellenfeleket. Őt már a jelenleg is zajló Mewtwo's Crystal Cave Challenge teljesítésével meg is szerezhetjük.

Rajta kívül Mega Mewtwo Y is csatlakozik a játékhoz augusztus közepén, ő a Pokémon hagyományos mozdulatsoraira hasonlító támadásokkal fog rendelkezni. A buli nem áll meg ennyivel, jön egy új battle pass egészen szeptember 11-ig, így bőven lesz idő begyűjteni az összes jutalmat.

Továbbá belevehetjük magunkat egy új játékmódba, a Panic Paradeba, amely az 5v5-ös harc egy kissé eltérő változata. Eszerint a pályán lévő összes Pokémon pánikba esett, nekünk pedig meg kell védenünk Tinkatont az összes támadásuktól. Ez időszakosan lesz elérhető augusztus 21-ig és szeptember 11-ig egy új rangsorolt szezon is vár ránk.

2 hozzászólás

Chico

1 éve, 20 napja

Nem hittem volna hogy megél két évet. röhögő smiley

válasz erre

peter97

1 éve, 20 napja

Nekem nagyon nem adja.

válasz erre