Megérkezett a Campfire, a Niantic új közösségi appja

2022. július 02.
52.1151
A Pokémon GO és a Pikmin Bloom fejlesztőinek új applikációját már várták egy ideje az AR játékok rajongói, hiszen a stílus egyik legnagyobb szakértőjéről van szó a Niantic személyében, a várakozásnak azonban vége, megérkezett a Campfire.
 

Az augmented reality app természetesen mindkét platformra, Androidra és iOS-re is letölthető már, és egy igazi közösségi alkalmazásnak ígérkezik, amely lehetővé teszi a játékosoknak, hogy csevegjenek barátaikkal, csatlakozzanak a hasonló beállítottságú felhasználók csoportjaihoz, vagy épp olyan eseményeket szervezzenek, mint a Pokémon Go közösségi eseményei.

A Campfire elindításakor egy dinamikus térképet kapunk a környékről, ahol a barátok és más játékosok tevékenységei be vannak jelölve a közelben. Itt minden Niantic játékos megtalálható lesz, játéktól függetlenül és látható lesz, éppen mivel játszik, milyen módon használja az adott appot, vadászik épp vagy csak sétálgat.

Az edzők gyorsan és egyszerűen összeállíthatnak egy csapatot a Pokémon GO-ban, ha közvetlen üzenetben vagy csoportos csevegésben megosztják a Raid helyszíneit barátaival, de megoldható az is, hogy ha valaki találkozót akar szervezni akár ismeretlenekkel is, kitesz egy jelölést, ahová a többiek becsatlakozhatnak.

A Campfire már letölthető Androidra és iOS-re is, Nianticos játékosoknak érdemes tenni vele egy próbát.
5 hozzászólás

Chico

1 hónapja, 2 hete és 4 napja

Na hát ez a cucc nem nekem szól.

válasz erre

Bencus86

1 hónapja, 2 hete és 5 napja

Ügyes app annak aki játszik ar cuccokkal.

válasz erre

peter97

1 hónapja, 2 hete és 5 napja

Hát kiváncsi leszek fogják-e egyáltalán használni.

válasz erre

SamsungFan

1 hónapja, 2 hete és 5 napja

Hát ez nem az én appom.

válasz erre

Mendez

1 hónapja, 2 hete és 5 napja

Egyik játékukkal se játszom.

válasz erre