Megérkezett a Captain Tsubasa: Dream Team legújabb frissítése

2022. július 19.
1.3671
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
A népszerű focis, anime-stílusú RPG legfrisebb csomagja javít a játék véletlenszerű, RNG elemein, a matchmaking rendszeren, a játékmeneten és a különböző gacha elemek véletlenszerű megjelenésén is.

A frissítés igazából pont a legjobbkor érkezett, mivel nemrég bejelentettek egy bajnokságot a játékhoz, aminek a keretei között más játékosokkal mérkőzhetünk majd meg. Ahhoz pedig, hogy minden egyes mérkőzés igazságos legyen, a frissítés olyan javításokat is tartalmaz, mint például az igazságosabb, kiegyensúlyozottabb matchmaking és a védekezés kézi irányítása.

Természetesen ezek a funkciók még béta fázisban vannak, ahhoz hogy kipróbálhassuk őket, be kell kapcsolnunk őket a szabályzati beállításokban, amit a csoportos és barátságos meccsekken belül találtok.

A játék hivatalos Discord szerverén, a Dream Team Discord-on nyomon követhetjük majd a különböző mérkőzések állását, továbbá a fejlesztők a játékosok visszajelzéseit is itt várják. Mi személy szerint örülünk, hogy kiveszik a játékból a random faktort és mindent a játékos képességeire és ügyességéré bíznak.

Nézd nagyban ezt a videót!3 hozzászólás

zsenikém

1 éve, 3 hónapja és 13 napja

Igen hangulatos game volt eddig is, de ezek tényleg kellettek bele.

válasz erre

peter97

1 éve, 3 hónapja és 13 napja

Már szedem is!

válasz erre

Mordorer

1 éve, 3 hónapja és 13 napja

Na akkor végre játszani is lehet vele. Horror volt a játékmenet.

válasz erre