Megérkezett a háborús taktikai RTS játék, a Warpath legújabb frissítése

2022. augusztus 21.
4.6101
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
A Lilith Games ingyenes stratégiai játéka, a Warpath az új frissítés keretein belül rengeteg új machanikával és egységgel bővült, továbbá elkezdődött a Brothers Unite közösségi verseny is a játékban.

Az 5.0-s frissítés rengeteg újdonságot, javítást hozott be a taktikai RTS programba a közösségi verseny mellett, bekerültek a különféle Star egységek a játékba. Az új modern egységeket a parancsnokok természetesen fejleszthetik is a megújult rendszerben, új prototípusokat, modern fegyvereket létrehozva ezáltal.

Új harci egységek is bekerültek a játékba, már elérhetőek a különböző páncélvadászok, közepes és nehéz harckocsik és helikopteres egységek a játék harcmezőin. A frissítés másik nagy újdonsága az FPS mód, amiben a különféle parancsnokokkal tudunk majd megküzdeni.

A Brothers Unite közösségi verseny szintén érdekesnek ígérkezik. Kétfős csapatokban fogunk versenyezni, a győztes pedig az lesz, akiknek a teljesítményszintje a legmagasabb lesz a verseny végére. A különféle küldetések teljesítésével pedig medálok, in-game valuta üti majd a markunkat, szóval mindenképpen érdemes lesz ellátogatni a Warpath harctereire.Nézd nagyban ezt a videót!3 hozzászólás

fonemaker

1 éve, 7 hónapja és 26 napja

Kiváló játék, nagyon szeretem.

válasz erre

Chico

1 éve, 7 hónapja és 26 napja

De jól néz ki ez basszus!

válasz erre

Bencus86

1 éve, 7 hónapja és 27 napja

Azt hiszem eljött az idő hogy kipróbáljam!

válasz erre