Megérkezett a halloweeni évad a Phobiesbe is

2023. október 02.
30.3041
A Smoking Gun Interactive bejelentette, hogy holnap új frissítés érkezik a Phobieshez, ennek címe Symphony of the Undead és új félelmeket, pályákat és az eddigi legnagyobb eseményt hozza el.

Kilenc új Phobie érkezik a frissítéssel, mindegyikük új képességeket hoz, amelyek felkavarhatják a körökre osztott stratégia jelenlegi játékmenetét. Így például a Múmia hátborzongató babákat tud spawnolni, a Karmester képes felerősíteni az élőhalottak vérszívási szintjét.

A névsor bővülése mellett hét új pályát is találunk majd, amelyek témája a háziállat-temető gondolata köré épül, ami elég hátborzongatóan hangzik - ezek közül kettő a közösség által létrehozott verseny győztese. Az új térképalappal új módon mozoghatunk a térképen és az ellenséges fóbiákat egy másik helyre lökhetjük.

Jön az eddigi legnagyobb Phobies esemény is, a négy héten át tartó event során egy élőhalottakból álló sereggel kell megküzdenünk, hogy teljesítsük a kihívásokat. Erőfeszítéseinkért hatalmas díjakat és jutalmakat zsebelhetünk be, a jelek szerint a legtöbbet, amit a Smoking Gun eddig kiosztott.
2 hozzászólás

Chico

5 hónapja, 1 hete

Szép színes lett. röhögő smiley

válasz erre

Bencus86

5 hónapja, 1 hete és 1 napja

Mindenhhová mostanában. mosolygó smiley

válasz erre