Megérkezett a Reminiscent Regiment event a Genshin Impactbe

2022. augusztus 05.
34.6041
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
A miHoYo stúdió szárnyai alatt készülő animés szerepjátéknak, a Genshin Impactnek megérkezett a következő eventje, a Reminiscent Regiment, aminek a keretein belül egy új kaland, négy új játékmód, kihívás és temérdek jutalom vár ránk.

Az új event a Summer Fantasia Update második hullámaként egy kalandos utazásra viszi a játékosokat az Aranyalma-szigetvilágba. A küldetés elindításhoz el kell látogatnunk az Aranyalma szigetekre és csatlakozunk kell egy partyhoz vagy akár segítségül is hívhatjuk a barátainkat. A küldetés augusztus 15-ig lesz elérhető, és azok vehetnek rajta részt, akik befejezték a Summer Odyssey első fejezetét és legalább 32-es szintűek.

Az új event három részre oszlik: Descent, Raid, és Convoy. A Descent játékmódban különféle platformok között fogunk repkedni, miközben legyőzzük a különféle ellenfeleket. A Raid kihívás során a szelek segítségével kell vezetnünk a Waveriderünket, hogy beérjünk a célba egy adott időn belül, miközben ellenfelek nehezítik a célbaérést.

Az utolsó kihívásban, a Convoy Challenge során pedig a Driftstone tutajunkat kell megvédeni, javítgatni és folyamatosan ellátni energiával, miközben sodródunk a nyílt tengeren. Érdemes lesz mindhárom kihívást teljesítenünk, mivel Primogems, Heros Wit, Mystic Enhancement Ore kristályok és a játék hivatalos valutája, a Mora üti majd a markunkat.

3 hozzászólás

Mendez

1 éve, 10 hónapja és 5 napja

peter97 írta:
Én már a nagy frissítésre leszek kiváncsi!
Én akkor fogom újra visszatenni, addig már nem állok neki újra. mosolygó smiley

válasz erre

peter97

1 éve, 10 hónapja és 5 napja

Én már a nagy frissítésre leszek kiváncsi!

válasz erre

zsenikém

1 éve, 10 hónapja és 5 napja

Kegyetlen sok tartalom jön ehhez a játékhoz! meglepett smiley

válasz erre