Megérkezett a Terraria legutolsó nagyobb tartalmi frissítése

2022. szeptember 29.
44.8951
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
A Re-Logic népszerű sandbox kalandjához megérkezett az utolsó nagyobb frissítés minden egyes platformra, aminek a keretein belül új tartalmak, új eszközök és hibajavítások érkeztek az oldalnézetes játékba.

Úgy tűnik, hogy elérkezett a búcsú pillanata, a pixeles oldalnézetes kaland, a Terraria megkapta az utolsó nagyobb frissítését, a fejlesztők pedig új vizekre fognak evezni ezután. A Labor of Love névre hallgató update még egyszer utoljára friss tartalmakkal látja el a játékosokat, a számos bugfix és hibajavítás mellett új content is érkezett a 2D-s Minecraft-ba.

Új eszközök és felszerelések széles tárháza érkezett a legújabb frissítéssel, emellett új tárgyakat, a Shellphone-t, a Terraformert és a Lilith's Neckless-t is összebarkácsolhatjuk. Új építőeszközök is rendelkezésre állnak, mint pl. a Rubblemaker és a Hand of Creation.

Emellett a frissítés néhány új blokkot is hozzáadott a játékhoz, új festményeket, dekorációs elemeket is készíthetünk és még mana kristályokat is találhatunk a térképen elszórva. Minőségbeli javításokat is kapott a program, finomítottak a közelharcon, a tárgymenedzsmenten, emellett az inventory is finomhangoláson esett át.

2 hozzászólás

fonemaker

1 éve, 7 hónapja és 14 napja

Imádom ezt a játékot!

válasz erre

peter97

1 éve, 7 hónapja és 14 napja

Nagyon keményen rá lehet kattanni. mosolygó smiley

válasz erre