Megérkezett Android és iOS eszközökre a Fantasy Town

2022. július 19.
1.4401
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
A gamigo fejlesztése alatt készülő gazdálkodós, menedzserkedős kaland, a Fantasy Town június 18-tól mindkét platformon elérhető, Arsendal földje minden farmert tárt karokkal vár egy kis veteményezésre.

Korábban már volt szó a Fantasy Town címen futó mezőgazdasági, városfejlesztős játékról, amely egyszerre vegyíti a Stardew Valley gazdálkodós, felfedezős, kalandjátékos elemeit, miközben Arsendal uraként a városunk menedzselésével, új épületek felhúzásával, a lakosok pátyolgatásával és a termény betakarításával is foglalkoznunk kell.

A játékosoknak a városuk irányítása közben meg kell küzdeniük a bajkeverő trollokkal, fejleszteniük kell a lakosokat, hogy hatékonyabb harcosok, munkások lehessenek, ki kell terjeszteniük a városuk határait és titkos kazamatákat kell felfedezniük ritka erőforrások után kutatva. Emellett érkezni fognak különleges eventek is, amelyek bőségesen megjutalmazzák a játékosokat, miután azok részt vettek a különféle minijátékokban.

A Fantasy Town mindezek mellett korántsem egy magányos játék, a játékosok összedolgozhatnak a barátaikkal, céheket hozhatnak létre, hogy segítsenek egymásnak a városuk gondozásában, amíg valamelyikük éppen távol van. Különféle céhrendezvények, eventek is elérhetőek lesznek, ahol a játékosok együtt munkálkodhatnak majd egy küldetés, egy feladat megoldásán, hogy különleges jutalmakat szerezzenek.

Google Play-en és App Store-on már elérhető a program, szerintem gazdálkodóknak és menedzser beállítottságú játékosoknak ez egy remek kikapcsolódás lehet egy fárasztó nap után.

Nézd nagyban ezt a videót!6 hozzászólás

Mordorer

1 éve, 9 hónapja és 4 napja

Nagyon nagy game!! Ember azt hinné gyerekes, de nem, rohadt jó!

válasz erre

SamsungFan

1 éve, 9 hónapja és 4 napja

De király game! röhögő smiley

válasz erre

Mendez

1 éve, 9 hónapja és 4 napja

Szedem. mosolygó smiley

válasz erre

Chico

1 éve, 9 hónapja és 4 napja

Egy próbát mindenképp megér nekem, aztán majd meglátjuk.

válasz erre

Bencus86

1 éve, 9 hónapja és 4 napja

Én nagyon rá vagyok kattanva már az első trailer óta! röhögő smiley

válasz erre

peter97

1 éve, 9 hónapja és 4 napja

Hihetetlen hogy nekiállok egy ilyen gyerekjátéknak, pedig neki fogok. röhögő smiley

válasz erre