Megérkezett Errtu a D&D-ből a Dragonheir: Silent Godsba

2023. november 17.
4.1521
A Nuverse még korábban bejelentette, hogy együttműködik a Wizards of the Coasttal, hogy Dungeons & Dragons karaktereket hozzon a Dragonheir: Silent Godsba, ez most hivatalosan is megtörtént.
 

Az első D&D-s történet a balor démonról, Errturól szól, aki szívesen terrorizálja Adenthia lakosságát és pusztulást okoz. A démon elleni harcban Drizzt Do'Urdennel és társával, Guenhwyvarral foghatunk össze. A történet mellett egy új dungeont is találunk, az Eto templomát, ahol Errtu vár ránk és a játékban egyéb kooperatív eseményeket is kipróbálhatunk.

Az együttműködésről Eugene Evans, a Wizards of the Coast és a Hasbro digitális stratégiáért és licencelésért felelős alelnöke így nyilatkozott:

Nagyon örülünk, hogy a Dungeons & Dragons legendás karaktereit elhozhatjuk a Dragonheir: Silent Godsba a Nuverse-zel és az SGRA Studióval való egyedülálló együttműködés révén. A rajongók élvezni fogják a Dragonheir hatalmas, nyitott világának felfedezését kedvenc D&D karaktereikkel, ebben a lenyűgöző új stratégiai RPG játékban.


Nézd nagyban ezt a videót!3 hozzászólás

Mendez

2 hete és 1 napja

Érdekes crossover.

válasz erre

Ronalddo

2 hete és 1 napja

Még micsoda trailert forgattak neki...

válasz erre

fonemaker

2 hete és 2 napja

Hogy kicsoda a honnan hova?

válasz erre