Megérkezett mobilokra a Danganronpa S: Ultimate Summer Camp

2022. július 22.
21.9601
A Spike Chunsoft kiadó népszerű játékának, a Danganronpának a nyári, tengerparti spin-off epizódja Nintendo Switch, PlayStation 4 és PC-s platformok után végre Android és iOS eszközökre is ellátogat.
 

Az új epizódban a korábbi Danganronpa-játékok szereplői a Jabberwock-szigeten élvezik a vakációjukat, egy új sztori keretei között kell majd felfedeznünk a sziget rejtélyeit, különböző feladványokat, puzzle feladatokat kell majd megoldanunk. Természetesen a Danganronpa-játékoktól megszokott harc sem maradhat el, különféle változatos ellenfelekkel kell majd megküzdenünk, miközben a karaktereinket is fejlesztjük majd a történet előrehaladtával.

Egy új mechanika is helyt kapott a játékban, 50 kör alatt kell ugyanis teljesítenünk a nyári kalandot. Az 50 kör esetünkben a játék 50 napját reprezentálja, minden körben dobni fogunk egy kockát, és a mező, amelyen landolunk, jelzi majd nekünk, hogy milyen esemény vár majd ránk a következő körben.

Ezenkívül elérhető a játékban a Battle mód azok számára, akik csak harcolni szeretnének a szigeten. Továbbá a 200 szintes Tower of Despairben játszva Monokuma-szerű szörnyek hordájával küzdhetünk meg. Minden egyes szint után, amit sikerül megtisztítani, tokeneket kapunk a karakterünk fejlesztéséhez. A program Android és iOS eszközökön is elérhető, szerintem egy korrekt kikapcsolódás a nyári hőségben pihenni vágyóknak.

3 hozzászólás

fonemaker

2 hete és 6 napja

Ezeknél elgurult a gyógyszer!

válasz erre

Ronalddo

2 hete és 6 napja

***** drága!

válasz erre

Mordorer

2 hete és 6 napja

Na ez a franchise ami nekem nagyon nem jön be...

válasz erre