Megérkezett mobilokra és PC-re a Golden Bros, az ingyenes 3v3-as lövöldözős játék

2022. július 30.
1.2011
Az Netmarble ingyenes taktikai lövöldözős játéka már globálisan is elérhető, pörgős, intenzív csatákat, egyedi hősöket és egy érdekes blockchain alapú technológiát ígér a játékosoknak.
 

A Golden Bros ránézésre kicsit gyerekesnek tűnhet a rajzfilmes külseje miatt, de ez ne tévesszen meg senkit sem, a 3v3-as csatákat igencsak komolyan kell majd vennünk, amennyiben győzni szeretnénk a legvégén.

A harcok rövidek, a meccsek alig három percesek, amik során különféle GBC tokeneket kell majd megkaparintanuk. Itt jön a csavar, ezek a tokenek ugyanis a manapság divatos NFT-ként a játékbeli valutaként szolgálnak, amikkel természetesen kereskedni is tudunk majd.

Különféle hősök közül választhatunk majd, akik mindannyian egymástól merőben eltérő képeségekkel, tulajdonságokkal rendelkeznek. Változatos pályák, játékbeli események, eventek várnak majd ránk, emellett további hősök és játékmódok is érkeznek majd hamarosan az ingyenes lövöldéhez.

A játék elérhető Android és iOS, továbbá PC-s platformon is, a csapatalapú lövöldözős játékok rajongóinak szerintem mindenképpen érdemes belevágniuk.

Nézd nagyban ezt a videót!4 hozzászólás

SamsungFan

1 hete és 4 napja

Egy próbára jó lesz, aztán majd meglátjuk.

válasz erre

peter97

1 hete és 5 napja

Ahhhaaaa, hát sép színes...

válasz erre

Bencus86

1 hete és 5 napja

Bakker de király. Már szedem is.

válasz erre

Chico

1 hete és 5 napja

Elég jó.

válasz erre