Megérkezett végre mobilokra az interaktív nyomozós kaland, az Immortality

2022. november 17.
4.4721
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Ismét egy új narratív gyöngyszemmel bővült a Netflix mobiljátékos kínálata, már elérhető mobilokon az Immortality című nyomozós kaland, amely során egy kitalált színésznő, Marissa Marcel eltűnése után fogunk majd nyomozni.

A játék egy "kis" csúszással érkezett meg mobilokra, eredetileg augusztusban debütált PC-n és konzolokon az Immortality. A játék egy interaktív nyomozós FMV-kaland, élőszereplős jeleneteken keresztül ismerhetjük meg az eltűnt színésznő, Marissa sztoriját. A történet szerint Marissa Marcel három filmet is készített a 60-as és a 90-es évek között, viszont a színésznőnek rejtélyes körülmények között nyoma veszett.

A mi feladatunk az lesz, hogy nyomokat, rejtett utalásokat keressünk majd a különféle filmjelenetekben, forgatási felvételeken és a színésznővel készített interjúkban. A felvételeket szabadon megállíthatjuk, képkockáról képkockára nézhetjük át a videoanyagokat, hogy összeálljon végül Marissa Marcel eltűnésének a kirakósa. Az Immortality már elérhető Android és iOS eszközökön, a Netflixes előfizetők ingyenesen kezdhetik meg a nyomozást.

Nézd nagyban ezt a videót!



3 hozzászólás

SamsungFan

1 éve, 6 hónapja és 13 napja

Alapvetően ez az interaktív dolog nekem nem annyira jön be, de így ingyen biztos hogy kipróbálom.

válasz erre

Chico

1 éve, 6 hónapja és 14 napja

Nem rossz, ezt végig is tolom.

válasz erre

Ronalddo

1 éve, 6 hónapja és 14 napja

Már lesem is! mosolygó smiley

válasz erre