Megjelenési dátumot kapott a gyűjtögetős kártyajáték, a Marvel Snap

2022. szeptember 10.
4.1421
A Nuverse, a Second Dinner stúdiók és a Marvel Entertainment közös fejlesztésű kártyás játéka, a Marvel Snap megjelenési dátumot kapott, továbbá elindult a Marvel hősöket felvonultató programra az előregisztráció.
 

A tegnap esti Disney & Marvel Games Showcase eseményen a MARVEL World of Heroes mellett további szuperhősös játékról is kaptunk friss infókat, fény derült a Marvel Snap megjelenési dátumára.

A Marvel Snap egy Hearthstone-ra hajazó képregényes kártyajáték, amiben a Marvel-univerzum ikonikus hőseivel és gonosztevőivel csaphatunk majd össze. A meccsek elképesztően pörgősek, alig három percesek lesznek, több mint 150 egyedi hőskártya és több mint 80 helyszín közül választhatunk majd a játékban.

A játék során a pályán el kell majd foglalnuk 3 területet a győzelemhez, egy érdekes "SNAP" mechanikával pedig a dupla haszonért/kockázatért cserébe az ellenfél hősére is "lecsaphatunk" majd. A Marvel Snap október 18-án érkezik PC-re, Androidos és iOS-es eszközökre, a játék hivatalos oldalán pedig már regisztrálni is tudunk a játékra.

Nézd nagyban ezt a videót!4 hozzászólás

Mendez

2 hete és 6 napja

Mikee írta:
Mivel kártyajáték, már vártam, hogy mikor kezd el valaki reklamálni a kommentek között.
Szerintem mindenki rühelli amúgy.

válasz erre

Chico

3 hete

Ez de ****.

válasz erre

Mikee

3 hete

SamsungFan írta:
Isten mentsen ettől.
Mivel kártyajáték, már vártam, hogy mikor kezd el valaki reklamálni a kommentek között.

válasz erre

Isten mentsen ettől.

válasz erre