Megjelenési dátumot kapott a népszerű anime mobilos verziója, a Fullmetal Alchemist Mobile

2022. július 31.
4.3831
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Eddig csak azt tudtuk, hogy a Square Enix 3D-s verekedő játéka, a Fullmetal Alchemist Mobile valamikor idén nyáron fog megjelenni, nemrég viszont a készítők egy Broadcast beszélgetés során a pontos megjelenési dátumot is elárulták végre.

A Fullmetal Alchemist Mobile a népszerű alkimista anime világába kalauzol majd el minket, 3D-ben élhetjük majd át az eredeti sztorit, végigkísérhetjük majd Edward Elric és a tesója, Alphonse jól ismert kalandjait végre mobilokon is.

Visszatér az anime összes ikonikus szereplője, az eredeti szereplőgárda narrációjával, látványos alkimista csaták során kell majd megküzdenünk a sorozat rosszarcúival, miközben felfedezzük a Fullmetal Alchemist varázslatos világát.

Viszont van egy rossz hírünk a rajongóknak, a játék kizárólag Japánban fog megjelenni augusztus 4-én Android és iOS eszközökre, a globális megjelenésről sajnos még nincs pontos dátum. Mi azért bízunk benne, hogy hamarosan mindenki élvezheti majd mobilokon is Edward Elric és Alphonse legendás kalandjait.



Nézd nagyban ezt a videót!



4 hozzászólás

Ronalddo

1 éve, 10 hónapja és 11 napja

De jó lesz ez! mosolygó smiley

válasz erre

SamsungFan

1 éve, 10 hónapja és 12 napja

Kiváló. Várom! mosolygó smiley

válasz erre

Chico

1 éve, 10 hónapja és 12 napja

Na végre!!!

válasz erre

peter97

1 éve, 10 hónapja és 12 napja

Remélem ingyenes lesz és ki lehet próbálni, a reklám kikapcsolásáért szívesen fizetek, ha jó a játék.

válasz erre