Megjelenési dátumot kapott a nyílt világú MMORPG, a Tower of Fantasy

2022. július 28.
1.2611
Két sikeres zárt bétás teszt után úgy döntött a játék fejlesztője, a Hotta Studio, hogy itt az ideje a globális megjelenésnek, hamarosan érkezik a végleges verziója a játéknak Android, iOS rendszerekre és PC-re.
 

A rajongóknak igazából nem is kell rá sokat várniuk, 2022. augusztus 10-én végre mindenki ellátogathat a titokzatos és ezernyi veszélyt rejtő Aida földjére. Akik még nem regisztráltak a játékra, azoknak érdemes ezt minél előbb megtenni, mivel értékes jutalmak várnak majd rájuk, ingyenes játékon belüli erőforrásokat, kozmetikai cikkeket zsebelhetnek be.

A Tower of Fantasy egyszerre fog megjelenni mobilokon és PC-n. A mobilos kiadást a Google Play Áruházból és az Apple App Storeból lehet majd letölteni, ahol még mindig elérhető az előregisztráció, a PC-s kiadás pedig Epic Games Store-ból lesz majd elérhető.

A program egy posztapokaliptikus sci-fi környezetbe kalauzolja el a játékosokat, egy magával ragadó nyílt világ, változatos karakterek, pörgős játékmenet, személyre szabható fegyvertár és természetesen töménytelen mennyiségű legyőzendő szörny vár majd ránk. A kalandot átélhetjük majd egyedül vagy akár a barátainkkal is közösen, Android és iOS eszközökön pedig már elő is regisztrálhattok a játékra, ami hivatalosan augusztus 10-én debütál.Nézd nagyban ezt a videót!5 hozzászólás

Hetekre fogok eltűnni.

válasz erre

Chico

2 hete

Ideje, már egy éve várom!

válasz erre

Ronalddo

2 hete

Navégre! Remélem előrendelők kapnak valami ajcsit.

válasz erre

Bencus86

2 hete és 1 napja

Király, az már nem sok idő.

válasz erre

fonemaker

2 hete és 1 napja

Ezt már nagyon várom. Biztos elleszek vele pár hétig.

válasz erre