Megjelenési dátumot kapott a taktikai lövöldözős játék, a Lost Light

2022. augusztus 14.
4.1141
A rendkívül sikeres béta teszt után a lövöldözős taktikai FPS/TPS játék készítői, a NetEase Games csapata elérkezettnek látta az időt, hogy elérhető legyen végre mindenki számára a Lost Light.
 

Több mint 4 millió player próbálta ki a béta teszt alatt a taktikai szimulátort, a Lost Light többször is ott tanyázott a Google Play legjobb 30 ingyenes játékának a toplistáján. A fejlesztők pedig látva a hatalmas érdeklődést, úgy döntöttek, hogy szeptember 1-én élesítik a játék végleges verzióját mindhárom platformon.

Nem érkezik viszont üres kézzel a játék a megjelenés napján, amennyiben regisztrálunk a Grand Launch eventre, rengeteg jutalomban részesülhetünk majd, prémium tagságot, limitált kiadású outfiteket, fegyver skineket, avatar kereteket és még sok mást is bezsebelhetünk.

Számos különleges esemény is vár minket a játékban, pl. amennyiben négy barátunkat meghívjuk, hogy regisztráljanak, különféle harctéri tárgyakat vághatunk zsebre. Emellett különleges jutalmak járnak majd a legjobb 50 játékos számára, akik a legtöbb barátjukat invelik be a játékba a megjelenés napjáig, szóval érdemes lesz összetrombitálni a haverokat.

A Lost Light tehát nemsokára érkezik, nem egész két hét múlva, szeptember 1-jén jelenik meg Android, iOS-es platformokra és PC-re, a játék hivatalos oldalán még él az előregisztráció, érdemes sietni és bezsebelni a jutalmakat!Nézd nagyban ezt a videót!4 hozzászólás

Mendez

1 hónapja, 2 hete és 2 napja

Ejha, ha ez tényleg ilyen lesz akkor az nagyon komoly szint!

válasz erre

Tommy

1 hónapja, 2 hete és 2 napja

Várom nagyon, rohadt jónak tűnik!

válasz erre

Mordorer

1 hónapja, 2 hete és 2 napja

Nagyszerű hír, biztos hogy be fog szippantani!

válasz erre

fonemaker

1 hónapja, 2 hete és 2 napja

Keggggggggyetlen jól néz ki!

válasz erre