Megjelent a Strikers 1945 repülőgépes árkád felújított változata

2023. szeptember 16.
34.0931
A Com2uS bemutatta a Strikers1945: RE-t, a Psikyo klasszikusának, a Strikers 1945 árkád repülőgépes lövöldözős játékának újragondolását, amely a klasszikus műfaj régi rajongóit és a franchise újonnan érkezőit egyaránt magával ragadja.

A Strikers1945: RE-ben intenzív légi csatákban vehetünk részt, igyekszünk lelőni ellenfeleinket, miközben kitérünk a felénk irányuló támadások elől. A küldetések és a továbbfejlesztett Challenge mód során különböző képességeket szerezhetünk és egyre nehezebb ellenfelekkel kerülhetünk össze.

A Com2uS Game Business Group vezetője, Jihoon Han megjegyezte, hogy a Strikers1945: RE az eredeti játék hibátlan újrateremtése, amely új mechanikákat és továbbfejlesztett elemeket tartalmaz. Úgy vélte, a 170 országból érkező játékosok, így az arcade-rajongók és az alkalmi játékosok egyaránt örömüket lelik majd benne.

A továbbfejlesztett látványvilágon és játékmenet-fejlesztéseken túl legendás repülőket oldhatunk fel, például a Harrier, Phantom, Super Hornet, Nighthawk, Raptor és X-36 gépeket. A Strikers1945: RE letölthető Androidra és iOSre is.

2 hozzászólás

fonemaker

10 hónapja, 3 hete és 6 napja

Egy próbt mindenképp megér aztán majd meglátjuk!

válasz erre

peter97

11 hónapja,

Már szedem is!

válasz erre