Megjelent a Tap Summoner, egy tapicskolós fantasy szerepjáték a gyors harcok kedvelőinek

2017. április 06.
6.6131
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Az App Store és a Google Play kínálatában is megjelent a minap a FredBear Games legújabb mobiljátéka, avagy a Tap Summoner, amely főként a különleges szerepjátékok kedvelőinek okozhat nagy örömet.

A Tap Summoner ugyanis egy valós idejű, intenzív harcokat garantáló fantasy szerepjáték, aminek több érdekessége is lesz a küzdelmek kapcsán, így a tapicskolós irányításon túl a tower offense játékmenet előtérbe helyezése, aminek során több mint 40 különféle miniont küldhetünk majd csatába aktuális ellenfeleinkkel szemben, de summonerünk oldalán a kis nyünyőket természetesen varázslatokkal és egyéb húzásokkal is megsegíthetjük céljaik elérésének érdekében.

A Tap Summoner rendkívül tartalmas és összetett játékélményt kínál, ami mellett ráadásul teljes egészében ingyenes, így amennyiben megtetszett a leírás, vagy az alábbi felvétel alapján, csapj le rá azonnal.

Nézd nagyban ezt a videót!App Store és a Google Play kínálatában is megjelent a minap a FredBear Games legújabb mobiljátéka, avagy a Tap Summoner, amely főként a különleges szerepjátékok kedvelőinek okozhat nagy örömet.'>
nincs még hozzászólás