Megjelent a Voyage to the Sunken City expanzió a Hearthstone-hoz

2022. április 13.
1.7081
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
A Hearthstone-rajongók most örülhetnek, hiszen közel egy hónapos várakozás után végre megjelent a játék legújabb kiegészítője, a Voyage to the Sunken City - a friss kaland az óceán fenekén játszódik, miközben a játékosok Zin-Azshari víz alatti városát keresik.

Ez egy veszélyes régió, amelyet kolosszális tengeri lények, falánk rajok és a félelmetes Naga gyötörnek. Ez a hatalmas új bővítmény 135 új gyűjtögethető kártyát tartalmaz, amelyeket mindenki megszerezhet.

A Voyage to the Sunken City két új kulcsszót vezet be, amelyeket a játékosok kipróbálhatnak. Az első - a Dredge - lehetővé teszi a játékosok számára, hogy megnézzék a paklijuk alsó három lapját, és válasszanak egyet, amit a kezükbe vehetnek. A Dredge kártyát ezután kombinálhatják az Azsharan kártyákkal, hogy egy Sunken kártyát adjanak a pakli aljára.

A második kulcsszó a Colossal, amely a szörnyeket félelmetesebbé teszi, mint amilyenek már voltak, mivel extra függelékeket ad nekik, amelyek növelik a fő testüket. A Colossal Minionok egy olyan erő, amivel számolni kell.

Nézd nagyban ezt a videót!



1 hozzászólás

peter97

2 éve, 2 hónapja és 7 napja

Ezzel nem toltam.

válasz erre