Megjelent az NBA All-World, a helyalapú kosaras játék

2023. január 24.
53.9881
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Bő fél évvel az első bejelentés után megjelent az NBA All-World, egy ingyenesen játszható, licenccel rendelkező kosárlabdajáték, amiben a felhasználók kihívhatják és versenyezhetnek a környékükön lévő játékosokkal.

A jelenlegi NBA-játékosok megtalálásához, csapataikba toborozásához, szintek eléréséhez és a környékbeli pályák irányításához a szurkolók felfedezhetik azokat a közösségeket, ahol élnek. A csapatunkat vagány felszereléssel láthatjuk el, kommunikálhatunk a barátainkal játék közben és 1v1 versenyeken vehetünk részt, hogy exkluzív tárgyakat nyerjünk.

Matt Holt , az NBA fogyasztói termékekért felelős vezetője így nyilatkozott:

Várjuk, hogy szurkolóink teljesen elmerüljenek az NBA All-World játékában, miközben mélyebb kapcsolatokat alakítanak ki egymással, a bajnoksággal. Ez a játék, amelyet a Niantic és az NBPA együttműködésével hoztak létre, segíti az NBA-t és kultúráját a világ szinte minden közösségében elterjeszteni.


A kosárlabdás játék, a Niantic első teljesen licencelt sportjátéka arra ösztönzi a játékosokat, hogy járják be a világot, azt, ahol élnek, szó szerint és élvezzék mindazt, amit a játék kínál. Az NBA All-World világszerte megjelent és ingyenesen elérhető az App Storeban és a Google Play Áruházban.

2 hozzászólás

peter97

1 éve, 4 hónapja és 2 napja

Vártam már, kiváncsi vagyok rá!

válasz erre

Chico

1 éve, 4 hónapja és 2 napja

Már lesem is! Beharangozása óta érdekel.

válasz erre