Megjött mobilokra is a Romancing SaGa: Minstrel Song Remastered

2022. december 04.
47.4231
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
A játék első japán változata 1992-ben jelent meg, 2005-ben remakeként elérhető vált Észak-Amerikában, most pedig a legújabb kiadás, a Romancing SaGa: Minstrel Song Remastered mobilokon is elérhető, valamint PC-n és konzolon.

A SaGa szerepjáték-sorozatot a legendás játékfejlesztő, Akitoshi Kawazu hozta létre és bár a SaGa sorozat gyökerei a Final Fantasyval oszlanak meg, a SaGa sorozat mindig is forradalmi és kihívásokkal teli játékmechanizmusokat tartalmazott. Így például a játékosok választása, az elágazó történetszálak és a karakterek teljesen eltérő játékstílusokkal való megvalósítása, ami megkülönbözteti a többi JRPG sorozattól.

A Romancing SaGa: Minstrel Song Remastered számos lenyűgöző új fejlesztést és kiegészítést tartalmaz, beleértve az átdolgozott grafikát, a játszhatóságot javító további funkciókat és új játékelemeket.

A "Szabad forgatókönyv" funkció segítségével a játékosok megtervezhetik saját kalandjukat, ahol döntéseik hatással lesznek az őket körülvevő világra, miközben követik a nyolc hős egyikének hőstetteit, mindegyik saját történettel és céllal.

A játék Androidra itt érhető el, iOS-re pedig itt.

3 hozzászólás

Ronalddo

1 éve, 5 hónapja és 20 napja

Nem normálisak! röhögő smiley röhögő smiley röhögő smiley

válasz erre

SamsungFan

1 éve, 5 hónapja és 20 napja

Ezeknél elgurult a gyógyszer rendesen. röhögő smiley

válasz erre

Bencus86

1 éve, 5 hónapja és 20 napja

Irreálisan drága. Ez egy mobiljáték, ne hülyüljünk már meg.

válasz erre