Megjöttek az ünnepek az Undecemberbe is

2022. december 22.
54.2351
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
A LINE Games is csatlakozik a karácsonyi tematikához, az Undecember ünnepi témájú jelmezeket, új rúnákat, korlátozott idejű eseményeket és meglepetéseket ajándékoz, hogy a hack-and-slash akció-RPG még ünnepélyesebb legyen.

A Catch Santa Puru! esemény lehetővé teszi a rúnavadászok számára, hogy részt vegyenek egy küldetésben, amiben el kell kapni Purut Mikulás-felszerelésben, cserébe karácsonyi ajándékdobozokat és karácsonyi meglepetés csomagokat kapunk. Az előbbi tartalmazhat egy rúna születési esszenciát, valamint egy halom aranyrudat, egy fő földelemet, míg az utóbbi nagy értékű tárgyakat ad.

A decemberi téli frissítés egy különleges karácsonyi eseményt is hozzáad, ahol a játékosok egyszerűen bejelentkeznek hét napig és olyan tárgyakat szerezhetnek, mint a Pet Coupon, Skill Rune Magic Upgrade Essence Bundle, Rune Rare Upgrade Essence Selection Chest és így tovább. Ezenkívül a Descent Raid megkezdi legújabb szezonját, itt van a Void Rift új évada és megérkezik a Rune Hunter Pass 4. évada is, karácsonyi jelmezeket pedig január 3-ig lehet megvásárolni.

3 hozzászólás

Tommy

1 éve, 4 hónapja és 11 napja

Már repülök is vissza a játékba! mosolygó smiley

válasz erre

Chico

1 éve, 4 hónapja és 13 napja

De állat! röhögő smiley röhögő smiley röhögő smiley

válasz erre

Bencus86

1 éve, 4 hónapja és 14 napja

Kegyetlen jól néz ki! röhögő smiley

válasz erre