Megkapta az első nagyobb tartalmi frissítését a taktikai lövölde, a Lost Light

2022. szeptember 18.
11.2171
A NetEase Games csapatának túlélős taktikai lövöldözős játéka, a Lost Light egy nagyobb frissítést kapott, aminek a keretein belül új skinek, kinézetek, egy új időjárás rendszer és különféle kihívások is érkeztek a játékba.
 

Kicsit több mint két hete debütált a NetEase FPS/TPS hibrid játéka, a Lost Light, a készítők máris egy vadiúj frissítéssel örvendeztettek meg minket. Az új időjárás rendszernek köszönhetően a sötét erdőben való küzdelem még nagyobb kihívást fog jelenteni, mivel a játékosoknak meg kell küzdeniük a könyörtelen éghajlattal is, a záporoktól, zivataroktól kezdve a monszun esőkig.

Az új frissítéssel vadiúj skinek is érkeztek, amik plusz testreszabási lehetőséget és fegyvermódosítási opciókat tartalmaznak. Az esős körülmények között a Jungle Elite skineknek jó hasznát vesszük majd, mivel álcázást biztosítanak, míg a Hot Skin a lopakodást könnyíti majd meg a kiürítési zónában.

A frissíté hozott egy új kihívást is Dog Tag Collector Competition néven, amely során a legyőzött ellenfelektől zsákmányolunk majd dögcédulákat pontokért cserébe, amiket pedig be tudunk majd váltani prémium valutára. Emellett a térkép is kibővült új területekkel, szóval mindenképpen érdemes lesz visszatérni egy zsákmányszerző körútra.

3 hozzászólás

Bencus86

1 hete és 5 napja

Gyorsan kijött a frissítés.

válasz erre

SamsungFan

1 hete és 5 napja

Hmmm fel is teszem!

válasz erre

Tommy

1 hete és 5 napja

Engem nem igazán rántott be, de kipróbálom mégegyszer, hátha csak rossz volt épp a chi.

válasz erre