Meglepetésekkel ünnepel a Dynasty Origins: Conquest

2022. december 02.
49.3291
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
A Dynasty Origins: Conquest új módokkal, többfajta jutalommal és izgalmas eseményekkel ünnepli első születésnapját, az új eventhez egy hímzésszakértő és egy fegyverkészítő is besegített, a hagyományok előtt tisztelegve.

Az első évfordulóra megjelent egy vadonatúj GvG mód, a Battle of Guandu, amiben a játékosok minden platformról versenyezhetnek egymással a Cao Cao Szövetsége, illetve a Yuan Shao Szövetsége tagjaként és minden résztvevőt véletlenszerűen besorolnak a számos frakció valamelyikébe.

Az évfordulón egy Happy Tower nevű kihívás is szerepel, valamint a bejelentkezési küldetéseket teljesítő játékosok minden nap különféle jutalmakban részesülnek, mint például az évfordulós gyertyák és avatar keretek.

Az eseményhez társult Lu Li, egy hímzésszakértő, kulturális örökös, aki elkészítette Zhuge Liang tábornok portréját, a finom szecsuáni kézimunka-művészetet a Gongbi kínai festészeti stílussal ötvözve. Annak érdekében, hogy egyedi fegyvert készítsenek Zhuge Liang számára, a játék együttműködött az 51. generációs leszármazottjával is, Zhuge Wencang mesterrel.

A kártyajáték Androidra itt tölthető le, iOS-re pedig itt.
2 hozzászólás

Ronalddo

1 éve, 5 hónapja és 5 napja

Kártya... szomorú smiley Nekem nagyon nem.

válasz erre

Mendez

1 éve, 5 hónapja és 6 napja

Tök érdekesen hangzik így leírva de engem annyira nem vonzott be ez a game... szomorú smiley

válasz erre