Megmutatta magát mozgás közben a miHoYo új játéka, a Zenless Zone Zero

2022. augusztus 08.
4.3861
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
A Genshin Impact készítőinek új TPS akció-szerepjátékának, a Zenless Zone Zeronak a zárt béta tesztje már javában tart, végre mozgás közben is megcsodálhatjuk a posztapokaliptikus környezetben játszódó játékot.
 

Műfaját tekintve a Zenless Zone Zero a miHoYo korábbi játékához, a Genshin Impact-hez hasonlít, ugyanúgy animés stílusjegyekkel operál, ezúttal egy lepusztult, posztapokaliptikus városi környezetben, a New Eridu nevű városkában fogunk kalandozni.

A Genshin Impact-hez hasonlóan itt is különféle hősök csapatát fogjuk irányítani, miközben felfedezzük a Hollows névre hallgató területeket és elbánunk a különböző szörnyekkel. Érdekesség, hogy minden küldetés különböző tv-s képernyőkből áll majd össze, amelyek mindegyike saját szinteket tartalmaz majd, amik játékmenetben is eltérnek majd egymástól.

A harc nagyon fluidnak, "folyamatosnak" tűnik így elsőre, hőseink egymástól szignifikánsan eltérő képességekkel rendelkeznek, a Genshin Impact-hez hasonlóan váltogatni kell majd a karakterek között, hogy könnyebben legyőzzük az ellenfeleket.

Valószínűleg egy ingyenes játék lesz különféle gacha elemekkel megtömve, az viszont még nem világos, hogy hogyan hozzák majd be ezt a mechanikát a játékba. A Zenless Zone Zeronak jelenleg nincs megjelenési dátuma, PC-re, iOS-re és Androidra fog érkezni a program.


Nézd nagyban ezt a videót!4 hozzászólás

Mikee

1 éve, 2 hónapja és 27 napja

Mordorer írta:
Imádom a hack and slasht, ezt is imádni fogom!
Jelenleg az egyik legjobban várt játék nálam.

válasz erre

Mordorer

1 éve, 2 hónapja és 27 napja

Imádom a hack and slasht, ezt is imádni fogom!

válasz erre

Mikee

1 éve, 2 hónapja és 27 napja

Mendez írta:
Kár hogy nincs gameplay.
Raktam be 20 perc gameplay-t, ha érdekel.

válasz erre

Mendez

1 éve, 3 hónapja

Kár hogy nincs gameplay.

válasz erre